Bo i ett av våra fyra Gästhus i Mauritzberg nära Kolmården!

Kolmården ligger 18 km från våra Gästhus som är belägna på södra sidan av Bråviken. Du tar dig hit enkelt och smidigt med bilfärjan från Säter. Gästhusen ligger i ett vackert naturskönt område invid Bråvikens strand. Att bo i våra Gästhus i Mauritzberg passar utmärkt för er med barn, som ska besöka Kolmården och Bamses Värld. Ni bor i ett eget stort hus om ca 100 m² med självhushåll, egen tomt och vacker utsikt. Gästhusen har plats för upp till 8 personer. I det smakfulla sällskapsrummet umgås ni på ett bekvämt och trivsamt sätt och kan tillsammans tillaga en god måltid i vårt komplett utrustade kök. Avsluta kvällen med avkopplande stund på terrassen eller balkongen tillsammans med kvällssolen.

Ni finner på några minuters promenadavstånd från huset det vackra Mauritzbergs Slott samt den populära golfbanan Mauritzberg Golf Club.

Bo bekvämt i eget 4-stjärnigt Gästhus, endast 1.995kr per hus/natt inkl. 6 bäddar.

Våra Gästhus är mycket trivsamma och väldisponerade, och har en modern och smakfull inredning samt gratis WiFi. Det finns ett stort sällskapsrum i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök. Soffgrupp med smart-TV samt matsalsbord för 6 personer. Huset har tre dubbelrum varav ett med stor balkong. Det finns två helkaklade badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare.
Varje hus har både terrass och balkong i soligt söderläge med vacker fri utsikt.
Parkering finns direkt vid huset. Gångavstånd till Mauritzbergs Slott, golfbana, båthamn och bad vid Bråvikens strand.

Bildgalleri

Boka Gästhus online

mberg_hotel_88

Bokning och information sker genom Mauritzberg AB – Hotell & Konferens.
Kontakta oss vid frågor 0125-50100 eller service@mauritzberg.se

Hitta hit

© Copyright 2019 - Brf Birdie